Click...Click

Click Here

Monday, May 27, 2013

Convert Medela Swing jadi double pumping

as salam

sementara anak2 tidooo
aku cari info berkenaan nak convert breast pump medela swing ke double pumping kt google
banyak gak dapat info
dan memang terbukti boleh convert ponggg
jimat duit x yah beli pump baru
hehehe



ni ada beberapa link drpd blogger lain pasal convert breast pump ni






ni pulak link drpd youtube




so, confirmlah aku akan convert medela swing aku kpd free style
tqsm mr google yang banyak membantu (^___^)

hooo hooooooo hoooooooooooooo
bertambah lagilah breastfeeding accessories yg nk kena beli nanti


nak beli kat sini weekend ni




3 comments:

  1. salam...saya pun dah convert medela swing to double pump... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SyanilaMohd, ok tak bila dah convert? Suction dia kuat ke?

      Delete
  2. salam sis..boleh share story pasal convert medela swing to medela freestyle?dr segi suction n hasil pump macam mana?sy ada tanya adik promoter medela kat kedai baby, dorg cakap tak boleh sebab suction medela swing tak fit utk freestyle. thanks in advance untuk info :)

    ReplyDelete