Click...Click

Click Here

Monday, May 27, 2013

Bekalan untuk si Ammar

As salam

alahai mencabarnyalah jadi suri rumah ni 
baru ku tahu betapa penat dan mencabarnya seorang housewife
ni baru dengan dua orang anak

baru jer pas makan tengahari
orang lain dah minum petang pun
bukan aper tunggu anak-anak tidoo dulu baru dapat makan ngan aman
lau x sambil makan confirm tersedak coz nak kunyah cepat2
& sambil jerit kat si along yg suker kacau adik

hari ni nak up enrty pasal salah satu aktiviti wajib aku tiap2 hari sejak ada baby ammar 
pagi2 wajib pum susu untuk si ammar wat bekalan kat umah pengasuh nanti
simpan stok banyak2 dalam peti ais

alhamdulillah ammar dah boleh minum susu guna botol
aku dah start train dia sebelum husband konvo hari tu



Alhamdulillah
ni antara stok untuk si ammar



petang semalam pergi beli botol susu lagi untuk simpan stok
ada 10 botol susu bumble bee 5oz untuk dipenuhkan lagi
lau yang nipun penuh nanti kita pergi beli yang lain

next weekend cadang nak gi beli warmer
nak letak umah baby sitter
nanti senang bs nak panaskan susu ammar
nak beli semalam stock warmer kat kedai baby tu dah habis
mudah-mudahan next week dapatlah beli warmer


mohon supaya Allah swt mempermudahkan segala urusan penyusuanku untuk baby ammar (^___^)



No comments:

Post a Comment