Click...Click

Click Here

Friday, February 1, 2013

Tinjau-tinjau dalam rumah : Under construction 2

lama x update blog
banyak benda nak update sebenarnya
tapi selalu macam xder mood nak tulis2 kat sini
selalu pun blog walking jer...huhu

hari ni jumaat
ada makan2 kat ofis
tapi hari ni badan lesu sangat
sengal & sakit2 belakang
baby dah 32 minggu
alhamdulillah, semalam checkup semua ok2 saja

hari ni nak update pasal progress Puncak Bestari
gambar2 kat bawah ni sebenarnya dah beberapa minggu lepas kami ke sana
tapi asyik xder mood jer nak update
hari ni kuatkan semangat juga

rasanya dah hampir 70% progress pembinaan kat Puncak Bestari ni
kami pun sempat jugak ke rumah sendiri
tengok2 progress untuk umah sendiri
jalan kaki u oulss nak ke rumah sendiri
kereta xleh masuk sampai depan rumah

gigih kan???bukan gigih sebenarnya
tapi excited
sungguh excited & x sabar nak tunggu rumah siap
nak duduk rumah sendiri

x nak citer banyak laaa
layankan ajer la gambar2 ni

pandangan drpd bilik tidur utama


rumah bakal jiran


dah pasang tiles, tangga pun dh plaster simen


budak kecik nipun excited lebih

ruang tamu


dah bercat dah :)





kesayanganku yg juger excited


kami sama-sama excited sebenarnya
kalau boleh tiap2 minggu nak ke sana
lalalalalaaaaaaaaaaa






5 comments:

  1. Saya pun beli rumah disana...tp sekarang melanjutkan pelajaran ke luar negara, agak agak bila siap yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Latest 17 ogos kami ke sana rumah2 semua dh siap...jalan pun dah terturap tar...tinggal lagi air, eletrik & cf...

      Xpun lau ada fb nanti saya leh addkan ke group pembeli puncak bestari...kt situ ada gmbr terkini ;)

      Delete
    2. Latest 17 ogos kami ke sana rumah2 semua dh siap...jalan pun dah terturap tar...tinggal lagi air, eletrik & cf...

      Xpun lau ada fb nanti saya leh addkan ke group pembeli puncak bestari...kt situ ada gmbr terkini ;)

      Delete
  2. ohhh..yer ker...cepatnya... bleh juga tolong addkan saya dan juga suami seperti dibawah:

    1. AMATUL HISYAM TAHIR
    2. SERI AYU MASURI MD DAUD

    terima kasih ada balasan, nanti bila dapat kunci or ada lawatan tapak boleh la tolong bgtahu

    ReplyDelete
  3. sebelum nie setiap bulan saya akan pergi buat inspection tp dah tak pergi sejak bulan 4 lagi...

    ReplyDelete