Click...Click

Click Here

Monday, February 11, 2013

takder tajuk

hari ni x keluar ke mana2...lepak kt rumah jerk...terasa betul nikmat rehat yg sebenar...selalunya hari cuti mmg jarang lekat kt rumah sepanjang hari...

sepatutnya mengikut perancangan cuti perayaan thn baru cina ni kami balik kedah...last minute x jadi blk...suami nak kena siapkan tesis...so aku pun horrey sama...sebab dah x larat sangat dah nk travel jauh2...semalam kuar pn aku byk duk diam2 dlm kete jerk...semua urusan suami yg tlg setlekan...

esok hajatnya nk shopping brg2 baby...ada serba sikit lg yg nak kena beli...larat ker x ni tak tau la esok...hajat nk ke ikea pn kena tangguh dulu...huhu...

plan utk esok hajatnya nak ke ofis jap cari surat penting...dah 2 3 minggu mencari x jumpa2...nak kena wat 5s kat workstation sendiri laa esk gamaknya....pastu nk ke jusco  cari brg baby & ke gm klang...




No comments:

Post a Comment