Click...Click

Click Here

Sunday, November 4, 2012

Kuala Kedah : Restoran Anjung Kuala

As salam

petang2 ni layan radio thr
sambil minum kopi o + makan kerepek2
ala2 ada kat kampung gitu :)
kat kampung adik2 suker dengar thr

cuti raya haji hari tu kami balik kedah
kat sana meriah dengan kenduri korban sana sini
hari2 p makan kenduri umah sedara

last day sebelum balik shah alam
ambik masa jalan2 ke aloq staq
bagi i xder apa sangat yang menarik kat sana
next time la cite pasal aloq staq

petangnya lepak2 kat kuala kedah
pusing2 tengok kampung nelayan kat situ
pergi jeti kuala kedah yang orang duk naik feri nak ke langkawi

kuala kedah sangat crowded
nak dapat parking pun susah
kawasan parking berbayar untuk park kereta nak ke langkawi banyaklah
bersepah
bayangan kedai makan yang menarik perhatian kami pun susah nak dapat

sudahnya kami pusing2 lagi sampailah jumpa satu restoran ni
Anjung Kuala : Restoran Ikan Bakar
agak jauh dari jeti kuala kedah


kami sampai petang
dalam jam 6.30 petang


sempat tengok matahari terbenam di kaki langit sementara tunggu order sampai
sangat cantik


abadikan kenangan bersama tersayang


si kecik seronok jalan sana sini

Amir & Mamma

bagi i makanan kat sini so so jer
paling sedap pun sotong celup tepung



oppppssssss
ni gambar masa kat highway
on the way nak balik shah alam dah
bye...bye...kedah





2 comments:

  1. salam ja, aku jarang pi kuala kedah..kuala perlis lagi menarik bagi aku..

    ReplyDelete
  2. Next time leh g k prls...nk pekena laksa k sue :-)...hr 2 x dang nk g...

    ReplyDelete