Click...Click

Click Here

Tuesday, November 13, 2012

Drama Adam & Hawa

As salam

best hari ni (^___^)
sempena cuti perayaan depavali
bermalas-malasan di rumah sambil layan drama Adam & Hawa sepanjang hari
memang x kemana-mana hari ni
menikmati cuti sepenuhnya
memang plan pun nak habiskan tengok drama Adam & Hawa
dah sampai episod 43 aku tengok tadi
tengok yg download jerk
orang lain dah lama tengok
aku baru nak story mory pasal drama ni kan???
kat umah x langgan astro mustika
2 yg lambat sket leh tengok tu
x kisahlah la lambat ker cepat
janji leh tengok kan
(^____^)


sebuah drama adaptasi dari novel Adam & Hawa
karya Aisya Sofea

best drama ni
tapi terlalu banyak episod
sampai jadi boring nak pulung tengok 1 hari sampai 23 episod
episod 1-20 aku dah tengok beberapa minggu lepas
hari ni pulung tgk episod 21-43


paling best lagu tema drama ni
MUARA HATI




memang dah lama tangkap ngan lagu ni
tiap2 pagi drive ke ofis wajib layan lagu ni
(^______________^)

No comments:

Post a Comment