Click...Click

Click Here

Saturday, November 24, 2012

Berjodoh juga dengan Pureen Stock Clearence Promotion

As salam

selamat berhujung minggu (^__^)

sementara tunggu tayangan cerekarama
leh update blog dulu kejap

alhamdulillah
ada jodoh jugak dengan pureen stock clearence promotion kali ni
macam amazing race aku kat sana
sampai sana jam 4 ptg
dalam masa 1 jam setengah berperang dengan orang ramai
pilih baju seluar anak sebelum beratur panjang untuk bayar
kaunter bayaran tutup pukul 6 petang
turn aku bayar lagi 7 minit sebelum kaunter tutup
betul2 macam amazing race
saper2 yg pernah ke sana tau la macamana happeningnyer kat sana
memang pening nak memilih & meredah manusia

shopping sorang-sorang
sampai lupa nak ambik gambar kat sana
suami tunggu anak tidur dalam kereta
kebetulan parking pun memang xder
cekau jer mana yang berkenan
pastu barulah lepak pilih sorang2
banyak jugak yang x jadi beli coz x cukup sepasang
paling murah aku beli baju & seluar dengan harga 3 ringgit
tapi kalau dah sampai pun petang
surelah memang dah x banyak pilihan 
yang tinggal pun memang yg x berapa nak cantik
agak kecewa jugak sebab pergi lambat

ni jer baju bajan yang sempat dicekau
baju Amir Zafran x banyak
4 pasang jer coz memang pilihan x byk dan x cantik
selebihnya baju adik baby


x banyak yang dibeli
ni jer semuanya
bedak pureen 2 for RM7, wet tissue 2 for RM 18, lampin 12ps for RM 26
ubat gigi pureen RM 5, botol air Amir Zafran RM 10
mitten & booties RM 18, sapu tangan RM 5

sebelum bayar duk kira dulu harga semua sorang2
satu persatu aku kira guna kalkulator hanset
hahaha
risau kot x cukup duit nak bayar sorang2
naseb baik cukup
total x sampai RM 250
ada extra lagi budget

No comments:

Post a Comment