Click...Click

Click Here

Wednesday, November 14, 2012

1st Time Jejak Daiso

As salam

ni pun cerita weekend baru ni gak
terjumpa Daiso kat MBO klang
x lepaskan peluang
terus terjah
coz ramai blogger duk bercerita pasal kedai Daiso ni best
yang menjual barangan daripada Jepun dengan harga RM 5 setiap satu barang

entrance at ground floor

barangan kelengkapan dapur
macam-macam ada

deretan payung-payung yg cute

segala macam glove, stokin, serkup kepala, serkup lubang telinga (^___^)

kita sibuk memilih
si budak ni pun sibuk dengan hal dia

sempat beli beberapa barang jerk
si budak bad mood
next time kena pergi lagi
kedai ni sangat best
macam2 dah berangan nak beli ni kalau pergi lagi next time
(^_____^)

2 comments:

  1. salam ja, Daiso ni pernah ku dengar namanya..tapi tak boleh bayang menjual apa..camni rupa barangan yang ada..macam2 ada tu, mesti best nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam :)...

      macam2 ada...brgan pelek2 yg kita x pernah tgk & x tau kegunaan pn ada...plg aku suker brg dapur yg cute2...yg penting murah :)

      Delete