Click...Click

Click Here

Thursday, October 18, 2012

Tinjau-Tinjau Rumah Contoh

Beberapa minggu lepas
selepas pergi open house sana sini
kami ke Puncak Alam
tinjau projek perumahan Puncak Bestari
projek perumahan yang i tulis kat entry ini

ofismate cakap rumah contoh dah siap
so memang berkobar-kobar nak g tengok rumah contoh

tapi hampa
hari tu rumah contoh ditutup
hari sabtu bukak sampai pukul 1 tengahari sahaja
kami sampai sana dalam pukul 4 lebih
huhuhu

so, kami tinjau-tinjau kat luar jer lah
dengan harapan next time datang lagi
(^__^)


ni 2 unit rumah contoh dari pandangan hadapan
corner lot & intermediate lot
yang corner lot dah siap dihias bagai

yang sebelah rumah contoh masih dalam pembinaan
sama seperti unit-unit rumah yang lain
rumah contoh ni kiranya barisan rumah yang paling hadapan
mengadap deretan rumah kedai & kolam buatan yang bakal dibuat di Puncak Bestari

rumah-rumah yang lain masih dalam pembinaan
pemaju World Wide Holding janji Februari 2014 akan siap semua unit

corner lot
ada lebihan tanah dalam 10" di sebelah tepi rumah & 5" di belakang rumah

layan budak kecik bemain

penat berkejaran dengan si budak



senyum meleret

pandangan dari tepi corner lot

yang open for registration ni untuk Fasa 3
Rumah Semi-D & Banglo

kat Puncak Alam sekarang projek perumahan baru dah macam cendawan tumbuh lepas hujan
harga pun semua leh tahan






p/s : nak tau kenapa kami berkobar-kobar sangat nak tengok rumah contoh???
hasil angan-angan hari tu...kami survey loan bank...lepas u oulsss...
so kami beli intermediate lot...x mampu nak ambik corner lot...
alhamdulillah (^___^)

aishhhh...lepas ni dah xleh berangan nak tengok rumah lain lagi dah


4 comments:

  1. wahhh
    tahniah

    kak bape keluasan nya?bape harganya??-hazlin

    ReplyDelete
  2. TQ lin :)
    lin refer sini

    http://www.infinitilove.blogspot.com/2012/05/jom-berangan-ada-rumah-sendiri.html

    utk Phase 1 harga RM 296k
    yg ini phase 2

    ReplyDelete
  3. 316++???perghhh...mantappp...yg bukit naga tu bape?akak beli 2 rumah ye?

    ReplyDelete
  4. mantappp sgt laa linnn...yg nak membayoo bln2 pn mantappp...
    tp pikirkan aset...redah jer laa

    ReplyDelete