Click...Click

Click Here

Monday, October 15, 2012

Santai di D'Kayangan Steamboat & jelajah I-city Shah Alam

As salam

sabtu lepas selepas melawat saudara kat hospital UiTM Sungai Buloh (Hosp. baru)
kami meneruskan perancangan awal untuk makan-makan di D'kayangan Steamboat

Bukan senang sesekali nak berkumpul dengan 4 family
biasanya weekend masing-masing busy dengan urusan masing-masing
maklumlah semuanya bekerja

plan asal daripada adik ipar i
dah lama sebenarnya plan tapi masing-masing x free
dia pulak memang mengidam nak makan kat situ selepas tengok rancangan JJCM
ni kes husband yang mengidam bila wife pregnant


entrance

malam tu agak penuh 
nasib baik dah booking awal-awal & dapat port best

kami yang x muat kamera

steamboat kat sini boleh tahan laa
terdapat banyak pilihan seafood bagi seafood lover macam i
yang paling best ada kambing panggang bagi pengemar kambing macam husband i

dah kenyang jom jimba-jimba

nak try steamboot kat sini GPS saja alamat di bawah :

RESTORAN STEAMBOAT D'KAYANGAN
MR1-01-04 SRI ACAPELLA SERVICE APARTMENT
NO.1 JALAN LOMPAT TINGGI 13/33
SEKSYEN 13, SHAH ALAM 

No Telefon : 012-297 1091/ 012-397 0091/ 03-5523 4979
                                                                              Email : kayanganbuffet@hotmail.com




jom jelajah i-city pulak
                        

sajer habiskan masa jelajah i-city
walaupun dah kali ke berapapun dah x ingat dah ke sini
 & walaupun xder apa sangat yang best selain melihat kerlipan lampu warna warni



 dan yang paling seronok lari sana lari sini
x lain x bukan Amir Zafran & Aqiff Afham
(^___^)

No comments:

Post a Comment