Click...Click

Click Here

Wednesday, August 15, 2012

Mood Beraya

hai...
mood nak beraya semakin membara kan???
x sabau dah nak balik kampung ni...hehe

i start cuti jumaat ni...so, malam esok konvoi 3 kereta balik terengganu
cadangnya nak bertolak lepas berbuka...doakan kami erk selamat diperjalanan nanti
ish dah boleh bayangkan dah jamnya macamana nanti...hadoi...kena hadap dengan sabar nanti...

persiapan raya tahun ni alhamdulillah...dah hampir selesai...tinggal malam ni jer 1 malam lagi nak meneruskan aktiviti shopping raya...ada lagi serba sikit yang perlu dibeli...malam esok dah nak bertolak balik kampung...

bab kuih raya dah hampir selesai...i dah siapkan 4 jenis weekend hari tu hasil gigih duduk rumah sorang2 coz suami & anak balik kedah minggu lepas...tinggal lagi nak mencari kerepek jer...insyaallah malam ni misi pencarian kerepek akan bermula...

duit raya dah siap masuk angpau...cuti raya dah lulus...yeayyyyyyy

alahai tinggal barang2 nak bawak balik kampung jer x sempat nak kemas lagi...malam ni sure tido lewat ni...huhu...

tapi yang bestnya esok dah last day keje sebelum balik kampung seminggu...sukernyer......


2 comments:

  1. halooo..dah siap menyoping ker..aku dah packing semua barang2..esok malam bertolak..

    ReplyDelete
  2. hehe...samalah...aku pun tolak esok mlm...hati2 di jalan raya :)

    ReplyDelete