Click...Click

Click Here

Sunday, June 10, 2012

sabtu ahad

sabtu

seharian hanya di rumah bertemankan budak kecik (si ajiji)
petang dah hampir selesai buat semua kerja rumah
termasuk iron baju2 kerja stok untuk seminggu
malam lepak tengok tv
juga berdua dengan si ajiji
suami seharian bz di fakulti
sabtu juga seharian aku tanpa internet
huhu

ahad

sebelum pukul 10 pagi dh keluar rumah
tinggalkan si ajiji dengan abahnya sementara abahnya belum keluar rumah
aku meneruskan niat pergi shopping tudung2 raya
nak mengejar sales yang katanya hari ni last day
tepat pukul 12 tghri selesai beli tudung2 pilihan 
hari last dah x banyak pilihan yg tinggal
lau bersama si ajiji sure 10 minit jer aku leh focus memilih

lepas lunch suami gerak ke fakulti
ada discussion
aku lepak tengok nona bertemankan si ajiji yang setia

pukul 4 ptg kuar rumah 
janji ngan my BFF nak bawak anak-anak main kat tmn permainan
lepas anak2 main masuk giant jap
belikan minuman untuk anak2 yang kehausan
sompat lagi kami test  motor basikal yang dalam giant bagi anak main

gambar-gambar ni jer yg sempat ambik td...

 anak2 yang kepenatan selepas bermain

 testing...testing :)

 sorang test moto...sorg test basikal

 awat x mau hidup moto ni kak shasah...huhu

amir x nak main la macam ni kak shasha

duk dalam troli lagi bagus leh minum2 :)

tudung pink 2 my bff (^__^)
kawan susah & senang drpd zaman belajar lagi

No comments:

Post a Comment