Click...Click

Click Here

Wednesday, June 6, 2012

Problem Masalah

problem masalah betul laa ni
minggu lepas tup-tup baby sitter Amir Zafran SMS
bagitau dah xleh nak jaga Amir Zafran

reason???
nak tolong mak berniaga pagi petang
mak dah x larat nak berniaga sorang2

sentap kejap...tengah2 tension keje dpt SMS macam tu...huhu

hadoiiii
pening dah kepala kami laki bini pikir
mana nak hantar si budak kecik ni
2 3 hari ni xperlah abah dia boleh jagakan lagi
since memang dia tengah free
kelas start pukul 6 petang 
sempat la aku kelam kabut balik keje bertukar giliran jaga si kecik
nanti time husband ada discussion macamana???
x kan nak bawak si kecik ikut dia ke mana2...huhu

bukan x nak cari baby sitter baru
tapi fikirkan kesian kat si kecik
macamana laa nanti nak sesuaikan dengan orang baru 
tapi nak x nak kena cari yang baru jugak
haishhh...pening berfikir

moga ada jalan penyelesaian & dipermudahkan segalanya

2 comments:

  1. hantar ke taska xnk ke??
    tu pun ok..dh anak dh bsar kan..
    slalunya mmg masalah bla pengasuh ada masalah..
    adli pun dh 3kali bertukar pengasuh..yg nie lekat hampir sthn menjaga..tp pun ade gak cabaran dia...huhu..
    kecik kot kita xtau taska watpe..nie dh bsar..leh bgtau le apa2 yg berlaku.

    ReplyDelete
  2. lela,

    macam x sampai hati nak hantar taska...sbb ramai...dia jenis x pandai mulut lg n tau reti nk mintak lau lapar...

    mmg masalah betul skrg ni...
    kalau boleh nak cari yg dekat2 umah senang sikit...huhu

    ReplyDelete