Click...Click

Click Here

Sunday, May 6, 2012

Makanan Pilihan

hari ni sajer nak post pasal makanan...coz jap lagi nak kuar lunch ngan adik beradik 
dr putrajaya...tengah pikir2 lagi ni nak bawak dorang makan kat mana

jom layan makanan pilihan hari ni dulu

Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah (RM 6.00)
tetiba laks tengahari ni teringat kat nasi kukus ayam berempah 
kat food court Seksyen 7
sedap sangat...lauknya simple jerk
kuah kari, acar timun, sambal belacan & yg paling best ayam goreng berempah
nasi ni memang akan dibungkus siap2
kalau makan kat food court tu just ambik pinggan jer lapik
then bukak bungkusan, daa boleh makan
wallaaa beb

Nasi Arab / Royal Arab (RM 13.90)
ni pulak nasi arab kesukaan en suami...nasinyer ciput jerk
suami cakap nasi arab ni memang best berbanding kat tempat lain
kalau ke sini dia biasa mkn nasi arab lauk ayam atau kambing
nasi arab ni memang bukan fovourate sayer

Arabic Tea (RM 3.90)
Tea arab pilihan en suami...yang ini sayer x berapa suker jugak...coz ada rasa daun pudina 

semua ni ada kat food court seksyen 7
bersebelahan UNISEL
dekat dengan restoran mee ketam (^_^)

No comments:

Post a Comment