Click...Click

Click Here

Thursday, May 10, 2012

Lunch Paling Sempoi

tadi on the way balik dari Sungai Buloh
nampak lori jual laksa kat i-city ni ada
terus ajak suami makan kat situ
biasanya weekend jer kami cari lori laksa ni



lori laksa ni weekend memang ada kat sini...
setia menunggu pelanggan setianya :)


 laksa & cendol pulut yang memang superrr...1st class aku bagi kat laksa ni...
memandangkan kami laki bini memang hantu laksa


see???


makang duk conggok atas khusi jerk
memang sempoi (^__^)

5 comments:

  1. Dekat area i-city shah alam...insyaallah nnti datang sini i bawak u try laksa sempoi ni :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak laksa tu ja..bape rm tu..pekat likat jer kuah dia..

    ReplyDelete
  3. hurmmm..sedap...tp kat kedah ada lg sedap pada ni :)

    setakat ni kat sini laksa ni plg sedap aku makan..hehe..RM 3.50

    ReplyDelete
  4. Klu kat shah alam memang laksa lori tu je yang sedap pon. Dulu dia kat tesco extra seksyen 13, kat kilang panasonic seksyen 22,ada satu lagi kat depan giant seksyen 18. tapi pkai motor. Ct klu nak lepas gian kat sini je Ct cari. hehehe

    ReplyDelete