Click...Click

Click Here

Sunday, May 27, 2012

Jom Berangan Ada Rumah Sendiri

As salam
happy weekend semua (^__^)

harga hartanah makin mahal kan???
kalau kat selangor ni berganda-ganda mahalnyer
kalau area Shah Alam rumah teres biasa-biasapun dah harganya 400k ke atas
fuh...lap peluh tuan rumah
memang x mampu


tapi tuan rumah ni x habis2 berangan nak ada rumah sendiri
nak lagi
walaupun dah booking 1 area Bukit Naga yang dijangka siap akhir tahun 2013

terbaru kami pergi tengok projek perumahan Puncak Bestari
pemaju World Wide Holding 
kawasan perumahan ni 3 km drpd UiTM Puncak Alam
yang di jangka menjadi UiTM induk tak lama lagi
Puncak Alam akan menjadi sebuah bandar besar dengan adanya UiTM
tambahan pula akan dibina sebuah hospital nanti
dalam masa 10-20 tahun akan datang
tak mustahil Puncak Alam akan membangun macam Shah Alam
namapun dah Shah Alam 2
maka tuan rumahpun mula berangan nak memiliki sebuah rumah di situ


 
replika rumah Puncak Bestari 22' x 70'
rumah contoh akan mula dikunjungi bermula Jun 2012
Harga RM 316 +++ after bumi less untuk fasa 2
fuhhh....lap peluh sekali lagi
semuanya 4 fasa
untuk fasa ke 3 dan 4 harga akan makin tinggi



yang fasa 1 semua dah full book
tinggal lagi beberapa unit untuk fasa 2
macamana ngan tuan rumah???
ADA BERANI???

(^__^)
mau survey loan bank kot2 lepas
berangan lagik...
suker berangan laa tuan rumah ni...hihi





2 comments:

  1. hye.just nk tnye u pegi kt showroom kt shah alam ye.cmne nk tgk n booking

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...yup...terus pergi kat pemaju world wide holding kat seksyen 7 shah alam...berhampiran unisel...u leh tengok replika & design rumah kat situ...kalau confirm nak kena bayar booking rm 1k

      tp i x pasti utk fasa yg ni masih ada lagi ke tak...try laa ke sana :)

      Delete