Click...Click

Click Here

Tuesday, May 8, 2012

JM Bariani House @Tesco Shah Alam

Lunch hour semalam pergi ke JM Beriani House kat Tesco Shah Alam
En Suami mengidam nak makan nasi beriani kat sini
selalunya makan tengahari kat area UiTM jer
kali ni pergi jauh sikit

picca curi2 ambik dari kedai jual hanset kat depan kedai
malu nak snap coz orang ramai kat JM Beriani

hidangan tersedia

selepas makan masih ada keinginan untuk datang makan lagi di sini
maknanya sedap sangat la bagi aku yang x berapa gemar makan nasi beriani &
1st time mencuba makanan di sini

nasi beriani kosong RM 4.80 x 2
daging beriani RM 8.90
ayam goreng rempah RM 9.20
sirap limau RM 2.20 x 2
+
10% service charge

total
RM 35.30

walaupun harga agak mahal tapi rasa berbaloi dengan kesedapan nasi beriani di sini
perut tengah lapar buat aku teringat-ingat jerk ni...huhu

2 comments:

  1. jom layan mahkota briyani lokasi di kemuning utama(depan giant je) kalo harga jm 35.20, harga restoran mahkota briyani ni 27.90.. nasi diorg pun beras rebus extra long.. cal la diorg 03-51220221.. jus rekemen je..

    ReplyDelete
  2. Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

    ReplyDelete