Click...Click

Click Here

Thursday, April 26, 2012

my PUTEH

balik keje petang semalam
terus pergi mandikan puteh
dah naik berbulu dah mata tengok puteh ni
rasanya dah dekat 2 bln x mandikan
niat dah lama 
tapi asyik x sempat jerk
semalam sempatkan jugak walau terpaksa ambik anak lambat sikit


gigih mereka sental puteh aku selepas dimandikan dengan buih
agaknya mereka pun pikir ni kereta perempuan ke laki ni
puteh dah naik kelabu dah
aku pun dah naik malu dah nak parking puteh kat area ofiss


pergi mandikan puteh kat area rumah jer
G-Shine Snow Wash
selalu pun memang kat sini 
kat sebelah shell seksyen 17
senang terus singgah on the way nak balik rumah


dorang provide kad yang macam kat atas tu tau
baru jer dorang perkenalkan
sebelum ni xder kad ni
setiap kali lepas cuci kereta dorang aku cop 1
cukup 5 kali cuci maksudnya kad dah cop 5
akan dapat sekali cuci percuma
bagus jugak dorang ni buat macam ni
bayaran kat situ pun ok
RM 10 jerk siap wakum 

No comments:

Post a Comment