Click...Click

Click Here

Friday, April 20, 2012

Jumaat yang Semput

kerja yang tak pernah nak surut...menjeling fb pun x sempat...
pas minum pagi...duk mengadap pc jerk...focus!!!sampai pedih mata...
sedar2 daa waktu lunch break...tarik nafas panjang2...hembussssssss....
tarikkkkk...hembus...waaaaaaaaaaaa...penattt!!!

cepat2 capai handbag & kunci kereta...
sambil berjalan kepala otak ligat susun mana yg perlu setle dulu...mana yang nak pergi dulu....
bercelaru jadinya....nasib jumaat lunch break panjang
sempatlah setle perkara-perkara utama....hasil daripada perancangan yg sempurna...huhu
selebihnya sambung pas ofiss hour...
skip lagi lunch aku hari ni...x sempat walaupun rehat panjang...

kembali focus pada kerja2 ofiss...
tup2 dapat pulak SMS...baby sitter x dapat nak jaga anakanda isnin ni....ada urusan katanya...
tersandar aku kat kerusi...huhu
kenapa mesti isnin....daa laa kebetulan suami pun xder seminggu...
daa la kerja tengah banyak...isnin jugak aku kena bertugas kat ref desk...
betul2 kacau....moga2 ada penyelesaiannya nanti...yang penting kalau boleh aku x nak cuti!!!
cuti daa x banyak....

Alhamdulillah...sempat juga setlekan perkara utama di pejabat untuk hari ini...
semoga Allah terus mempermudahkan urusan kita....amin...


3 comments:

  1. salam..dah lama aku tak bertandang ke blog mu ja..memang susah hati kalo baby sitter plk yg nk ambk cuti..coz kita pun nk kena bercuti gok la..

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segalanya ya..Amin..

    ReplyDelete
  3. Kasih Salina : meh la sini sokmo...hehe...2 laa...sayang cuti...cuti pn dh x brapa nak banyak tinggal :)

    Minah Bunga : TQ...insyaallah :)

    ReplyDelete