Click...Click

Click Here

Saturday, April 21, 2012

Dia & CD yang Seksis

...:: menonggek tengok bola ::...

nak tunjuk CD anakanda sebenarnya...dah hampir sebulan dia pakai...
tapi pakai time kat rumah jerk laa...kat rumah baby sitter & time
jalan2 still pakaikan pampers...

yang ni printed version...aku beli 5 helai (2printed 3 plain)...
beli online ngan Omelo Tomelo...sangat puas hati...
hasil daripada member2 promote akhirnya terjebak juga pakaikan anak CD ni...
dulu aku fikir leceh & cerewet...tapi tak sebenarnya...sangat senang nak cuci...
tak macam pakai lampin pakai buang time kita kecik2 dulu...

macam nak tambah lagi jerk CD ni...
anakanda nampak seksis gitu pakai CD ^__^
& yang penting mamma dah boleh jimat budget bulanan untuk pampers :)


2 comments:

  1. salam. Senang ker pakai CD ni ja.Camne nak cucinya.aku ada jga nk try CD ni..

    ReplyDelete
  2. Salam....Kasih Salina,

    senang sangat...nak cuci pon sng...just rendam jer...kalau dia poo poo...buangkan dulu dlm lubang toilet...sembur ngan paip bg hilang kesan/genyeh ngan kaki...rendam...kesan 2 senang tanggal...

    dah rendam leh basuh (aku basuh tgn) kemudian spin jerk...senang....

    cuba la :)

    ReplyDelete