Click...Click

Click Here

Wednesday, March 7, 2012

Suker Hati

.....:: Wallawehhhhhh ::.....


sukernyer hati 
macam x percaya pun ada

agaknyer aper erk???

sedang syok blog walking ke sini
tengok2 my blog listed as her blogger friends
(^______^)
terus senyum sampai telinga

sayer suker sangat baca blog dia
kalau boleh hari2 nak bukak blog dia
dulu as a silent reader
sekarang dah jadi follower
x sangka pulak dia add blog ni
yang ibaratnya macam ketiak jagung dalam dunia bloging

start jatuh cinta ngan blog dia pas baca entry ini
tau melalui share kawan kat fb
pastu kenal pulak ngan si Kasyah yang kacak
lagilah jatuh cinta


TQSM Mrs Annerani ^___^

2 comments:

  1. ishh terharunye ada peminat...hahaha..

    jgnlah igt sy blogger popular pulak...sy blogger sendu jek....ada sorang yang baca pon dah syukur dah..hehe. terima kasih ye...malu pulak jadinya..

    ReplyDelete
  2. Sama-sama ^__^

    yang pastinya saya mmg suker baca blog Anne...

    ReplyDelete