Click...Click

Click Here

Friday, March 2, 2012

Sedikit Celoteh ^___^

masak sudah...tunggu nak makan jerk
anak tidur...sedap jerk berselimut (hujan lebat kat luar)
tv pasang bola..T-Team lwn Serawak
lambat lagilah leh makan nampak gayanyer
biasanya kalau tgk bola
makan time dah habis perlawanan 
xpun time break separuh masa pertama
x boleh miss langsung dengan bola
dah paham sangat dah

kadang tension jugak
nak2 time kita dah plan nak g mana2
tup2 last minit cancel
alasannya coz ada perlawanan bola
boleh terima tak???
kalau x janji ngan sape2 okey la
pasal bola ni dah banyak kali aku merajok
sikit2 merajok...sikit2 merajok
hahahaha

kalau aku dah merajok
xkan jadi lama punyer
cepat jerk orang tu pujuk
dan lagi best apa yang di plan pasti on balik
hehe

tapi xderlah selalu sangat aku nak merajok pasal bola
xleh la merajok selalu sangat
nanti kot orang boring lak nak pujuk selalu2 kes bola jerk
seb baik ada internet
nilah terapi aku kalau tv siaran aku x suker
anak tido 
keje rumah xder nak buat

aku layan 
FB, blog walking xpun update blog
terapi paling best bagi aku
hehe

aik!!!
boleh pulak tiba2 en suami ajak balik Kedah malam ni
semata-mata nak tengok bola Kedah lwn Selangor esok kat Stadium Darul Aman
alasan???
xder siaran langsung kat TV mlm esok
tengok tu
sanggup kan???

x boleh laaa
sekarang kan misi mau menabong banyak2
hahahah


p/s : malam esok aku dah cop awal2 tv...nak tengok cerekarama...cerita best ^___^
selalunya macam tulah...aku kena COP dulu kalau ada siaran tv yang aku nak tgk..hehe
kot clash ngan siaran bola...macam2...haha

No comments:

Post a Comment