Click...Click

Click Here

Wednesday, March 7, 2012

Puting Susu Japlo vs Botol Susu Tupperware

....:: Puting Susu Japlo ::.....



sajer nak tulis entry ni
coz dah ramai kawan2 yang tanya
dan pastinya ramai lagi yang menghadapi masalah yang sama
dan x jumpa jalan penyelesaian

waktu mula2 guna botol susu brand tupperware 
tiap kali anakanda menyusu pasti susu menitik keluar
mengalir melalui leher puting susu asal (brand tupperware)
basah baju dia tiap kali menyusu
jenuh dah aku twist kiri
twist kanan
pusing sikit
pusing banyak
semua x jalan

ramai gak kawan2 yang complain masalah yang sama
maklumlah ramai yang minat brand tupperware
aku sendiri pun dah macam2 puting susu aku tukar
x jumpa jugak penyelesaian
susu tetap keluar

last aku cuba brand JAPLO
alhamdulillah 
selesai satu masalah 
susu tak lagi menitik keluar waktu anakanda menyusu
^___^

puting susu Juplo ni ada macam2 saiz
ada S, M, L & XL
selalunya aku beli kat Guardian
aku perasan x semua kedai baby jual brand ni

1 comment:

  1. salam sis. betul ke puting japlo nie boleh guna untuk botol susu tupperware?? sy pun sedang mencari puting yg sesuai yg boleh digantikan dgn puting tupperware yg asal nie.

    ReplyDelete