Click...Click

Click Here

Sunday, March 4, 2012

Cerita Hari Sabtu

Semalam
boring punya pasal
sajer terjah Jusco Bukit Tinggi Klang
En Suami nak beli tali pinggang & kasut
aku???
banyak nak beli
tapi sayang duit 
ada benda lain yang lebih penting perlu diutamakan
misi kumpul duit x cukup lagi
huhu
so, window shopping jerk


Jusco ni agak besar berbanding Jusco Bukit Raja

nak mencari parking pun puas pusing...rata2 ada parking...pilih jerk nak yang dekat ker yang jauh

cuci-cuci mata tengok handbag

berkenan handbag ni, tp xder coler hitam...kalau ada pun aku x beli...huhu

tiba2 my BFF call
tanya ada kat mana
bagitau kereta dia kena langgar kat area parking GM Klang

kebetulan pulak memang misi nak ke situ pun pas shopping kat jusco
cepat2 en suami bayar
kemudian terus ke GM Klang
1st time pergi GM Klang
naseb x sesat

sampai jerk sana
owner kereta yang langgar kereta my BFF xder
boleh pulak dia wat x tau masuk shopping dulu kat GM
my BFF tunggu situ sampai owner datang
nak bincang

kereta my BFF yang sedikit kemet...naseb bonet depan tu boleh buka...kebetulan pulak husband dia x ikut sekali time ni...patut la orang yang langgar tu berani tinggal macam tu jerk...coz xder orang laki

sementara my BFF explain kat husband..sempat lagi ambik gambar

sementara dia tunggu owner kereta datang
kami masuk cuci mata dalam GM
time tu dah 6.30 ptg
rupanya GM tutup pukul 7.00
banyak kedai dah tutup
boleh la setakat cuci mata petang semalam

lain kali mesti kena datang lagi
coz barang kat situ memang murah
nak2 kalau beli dengan kuantiti yang banyak 

keronsang pun murah2 kat sini...yang cantik rambu2 boleh dapat dengan harga RM 2.00


kain pasang pun sama...murah2 & cantik2 sorry dalam gambar ni x cantik 

sangat berkenan dengan jam yang unik2 kat sini lagi gambar x cantik..huhu


GM dah tutup...owner kereta tupun dah ada
masa untuk berbincang...
mau mintak ganti rugi
bincang punyer bincang
owner tu sanggup bayar
ok lah daripada x dapat apa langsung
huhu


budak kecik ni macam biasa
xkan duduk diam
jenuh nak kepong dia sorang2 time dorang berbincang
huhu



Ohhh..kat area situ ada kedai perabot
masuk 2 kedai ni survey2 harga & cuci mata

Cavenzi Bukit Tinggi
Wescourt Bukit Tinggi
dua2 kedai tu berhadapan Jusco Bukit Tinggi


keluar dari kedai perabot dah pukul 8 malam
capat2 balik Shah Alam
singgah surau
then beli makan malam pun tapau jerk

sebab apa???
ada bola 
Liverpool lawan Arsenal pukul 8.30 mlm
huhu

p/s : naseb aku cop awal tv...leh tengok cerekarama tu ^_____^

No comments:

Post a Comment