Click...Click

Click Here

Friday, February 17, 2012

Jumaat Yang Tak Cool



.....::: Saya yang x cooL :::.....
x suker hari ni
x suker....x suker
bukan sebab hari ni hari jumaat
hari jumaat aku paling suker tau
coz lunch break lama

tp aku x suker hari ni
coz aku datang kerja lambat
memang aku x larat sangat
badan penat
mata ngantuk
kepala pening
rasa macam nak cuti jerk
tapi masih awal tahun
x leh guna cuti sewenang-wenangnye
nak kena reserve time anak x sihat ngan time cuti balik kampung

al kisahnye
Amir Zafran jaga balik time aku nk tidooo
dia dah tidoo dr maghrib
tup2 pkl 12 dia bangun balik
jaga sampai pkl 3 pagi
mana kepala aku x ting tong pg tadi
bangun nak main lak tu
tutup lampu x boleh dia menangis
x kan nak biar anak main sorang2 kot
layanlah jugak anak sorang ni sampai jam 3 pagi
sudahnya aku yang lambat msk keje hari ni

dahlah kerja tengah banyak
nak siapkan report, statistik & mcm2 lg
naseb smlm aku dh 90% siapkan report
tinggal nak edit sikit2 jerk hari ni

haishhhhhhhhhhhhhhh
memang x suker la hari ni 
hari aku yang x cool
huhu



No comments:

Post a Comment