Click...Click

Click Here

Monday, February 20, 2012

Fraadoo ABC

.....:: Fradoo ABC ::.....

ABC = Air Batu Campur
orang belah2 utara panggil ais kacang

Meh aku nak promote pasal Fradoo ABC
ABC paling sedap pernah aku makan ikut selera akulah

Nama Gerai : Fradoo ABC
Lokasi : Foodcourt Seksyen 2


inilah gerainya
gerai ni bukan hanya menjual ABC semata-mata
tetapi pelbagai jenis minuman lain
pendek kata memang gerai menjual minuman
gerai ni terletak di tengah2 foodcourt seksyen 2

Kat sini selalunyer penuh ngan student UiTM
kalau weekend pulak penuh ngan family & student UiTM jugak
dulu time study selalulah datang sini
sanggup jalan kaki daripada Kolej Teratai semata-mata nak makan ABC
kadang makan sini
kadang tapau jerk

Sekarang pun lau teringin nak makan ABC
memang x cari tempat lain
akan cari Seksyen 2 jugak
Fradoo ABC
memang best
layan habisss
rasanya kalau student UiTM memang taulah pasal ABC Fradoo ni
begitu juga ngan staff UiTM ^__^


 x student UiTM pun sanggup datang dari Putrajaya
semata-mata mengenangkan ABC Fradoo


Inilah rupanya
Fradoo ABC special
Harga RM 3.00 semangkuk
kalau yang normal harga RM 2.50

macam2 ada letak dalam mangkuk tu
ada aiskrim, coklat, kacang tanah, kacang merah, 
buah laici, buah anggur, biskut jari & macam2 lagilah
akupun x tau nama pelik2


makan jugak besama Tauhu Bakar
memang sangat sedap la


p/s : tiap kali makan Fradoo ABC pasti teringatkan kawan2 masa belajar UiTM. Lebih2 lagi my BFF ^__^

2 comments:

  1. masuk paper kedai ni..rindu nya abc sec 2..huhuuhu-hazlin khan

    ReplyDelete
  2. kan :)...time berkursus di Shah Alam kiter pekena sama2 ^___^

    ReplyDelete