Click...Click

Click Here

Sunday, January 22, 2012

Mee Sup Pak Lang

Alhamdulillah
selamat sampai umah MIL 5.30 pg tadi
bertolak pukul 11.00 mlm

dah puas qada' tidoo pagi tadi
pergi cari mee sup Pak Lang kat Pekan Naka
setakat ni memang mee sup dia yang paling sedap kat sini

gerai biasa jer
jual kat Pekan Nat orang sini panggil
setiap kali balik umah MIL
memang wajib cari mee sup ni
harganya pun sangat murah
kalau makan kat sini en suami mesti request mee sup campur special
memang kegemaran dia sangat2
katanya kat Shah Alam memang x jumpa mee sup yg sesedap mee sup Pak Lang

Pak Lang adalah nama panggilan pakcik yang meniaga mee sup tu
orang kat sini memang kenal dia dengan nama Pak Lang
so, lekat la nama  gerai dia Pak Lang Sup


 Gerai Pak Lang Sup kat tengah2 Pekan Nat Naka


Mee sup campur special yang simple tapi sangat sedap + sirap ais untuk Mr Sony Saroni

2 comments:

  1. assalamualaikum fiza...

    berkenaan sofa tu, kite beli kat cavenzi. harga 1000 plus tapi dah lupa dah sebab dah bertahun dah... hehheee...

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam InaAchik ^__^

    TQ jengok blog kiter...sgt berkenan sofa tu :)..TQ 4 sharing info...
    suker bc blog inaachik...sempoi :)

    ReplyDelete