Click...Click

Click Here

Monday, December 12, 2011

Window Shopping Sorang2

1st time kot aku kuar window shopping sorg2 sejak kawen ni...
memang target nak kuar pun petang tadi...
nak cuci2 mata...
x pergi jauh...
Shah Alam jer...
bawak diri sorang2..haha

anakanda tidoo ptg td...
abahnya sibuk buat assignment...
akupun merayap la sorang2...hehe

1st tmp dituju...
SACC convention centre...
konon2 nak tengok sales handbag...

Pastu terjah pulak kompleks PKNS...
pusing2 xder barang pun berkenan...
kebanyakannya jualan barang2 budak sekolah...
kemudian pergi SACC mall...
pusing kat situ jap...
tengok2 jualan pokok2 orkid kat tengah2 tu...
cantik2 bunganyer...
tp aku x beli pun...
xder ruang nak letak untuk rumah aku...
sempit sgt...


berkenan sangat dengan sandle hitam ni...
yang ni ada discount 20%
tp x beli lagi...
tunggu dulu la...
sales ni sampai januari 2012...
nanti kot pergi sogo or sunway ada lg yg menarik...
Vincci kat SACC Mall ni xper...
dekat jer...
Anytime pun leh pergi...




Ni dia jualan pokok2 orkid kat hall SACC mall ni...
jalan2 menyinggah kat sini td...
cantik2 bunga orkid kat sini...

Pas merayap kat SACC Mall...
aku merayap ke Plaza Alam Sentral (PAS) pulak...
hajat nak ke kedai hiasan romantika...
nak cari wangian untuk bilik tidur si manja...
(dia x tido dlm blk tu pun sebenarnya...aku guna bilik tu untuk sembahyang)

jom cuci2 mata kat kedai hiasan romantika...
kedai ni kat tingkat atas sekali PAS...
sama level dgn food court...









jumpa jugak wangian yg aku cari di sini :)


.....................selesai.........................

No comments:

Post a Comment