Click...Click

Click Here

Wednesday, December 28, 2011

Weekend Sana Sini

Cuti hujung minggu + gantian cuti perayaan krismas...
dapatlah 3 hari cuti...
memang tersangatlah best...
Seperti yang dirancang awal...
cuti minggu ni memang spend untuk urusan shopping sahaja...
kan ada sales sana sini (*____*)

Kebetulan pulak adik ipar datang rumah
pasangan pengantin baru...
bertambah-tambahlah kemeriahan weekend di rumah kami (*____*)



Sabtu

Pagi : Sunway Subang
 sampai lebih kurang pukul 11 pagi...punyalah susah nak dapatkan parking...
manusia ramai giler...bersesak sesak...
 esokkan perayaan krismas...
tak sampai tengahari dah ajak en suami pergi sogo...
x larat nak jalan & pusing2 lagi dah...

sempat jugak laa gedik2 bergambar (*___*)

Petang : Sogo KL
sampai sana memang dah kelaparan giler...
terus makan tengahari kat medan selera Pertama Kompleks...
masuk Sogo...mak aiii....
pun ramai jugak manusia kat situ...
shopping kasut sampai puas hati...
6.30 ptg balik Shah Alam...

En suami kepenatan tunggu aku shopping
last2 lepak tgk Mr Matematik kat depan Sogo  ngan anak...huhu
RM 10.50 untuk bayaran parking shj (maaf imej krg jelas)
Malam : SACC Mall Shah Alam
Singgah situ nak buat cermin mata & beli perfume en suami...
Perfume kat SACC Mall lagi murah drpd kat Sogo & Jusco...
Memang aku dah siap survey awal2...
Aku tershopping jugak kasut idaman kat vinci..hehe
Makan malam kat tempat biasa...
Andaman Seafood (*___*)

kami grab yg ini...aku suker bau POLO ni (*___*)




Ahad

Pagi : Stadium Melawati (Jualan Perayaan Metrojaya)
 Tepat pukul 10.00 pg terpacak situ...
Barang-barang kat situ xderlah murah sangat...
Aku beli cadar dengan beberapa helai baju jer...
terus rashing ke Jusco Bukit Raja
kami antara yang terawal sampai :)

Tengahari : Jusco Bukit Raja Klang
Terus focus pada pesta jualan handbag...
semalam kat sogo x sempat nak beli handbag...
cadang nak pergi sogo lagi hari ni...
tapi x sempat laa coz adik ipar dah on the way dari kedah nak mai umah...
 aku beli jer handbag yang cantik kat jusco (*___*)

Misi mencari handbag berakhir di sini (*___*)

Malam : Pesta makan  durian di rumah
Lepas makan malam...En suami & adik ipar pergi borong durian...
kami berpesta makan durian kat umah jer malam tu...


Isnin

Pagi : Balakong
Temankan adik ipar hantar isteri dia...
jauh jugak tempat tu...
kami pun 1st time sampai...
leh jalan2 tengok tempat orang (*___*)


Tengahari & Petang : Putrajaya
Tengahari pergi makan kenduri bestfriend en suami...
Ammar & Aisyah Humaira...

Pelamin yg indah
Pasangan pengantin yg bagaikan pinang dibelah dua (*___*)
petang, lepak kat umah adik aku...
sambil pergi pasangkan water filter bioaura kat umah dia....


Malam : Kepenatan di rumah
Semuanya tidoo awal...
penaaaaaattt tersangat-sangat....

No comments:

Post a Comment