Click...Click

Click Here

Sunday, December 11, 2011

Malam weekend jadi Burung Hantu

Hahaha...tajuk xleh blah...
2 bukan merujuk pada saper2 tau...
itu mewakili aku & en husband....

mlm ni & mlm semalam...
kami sibuk berinternet...
mentang2 lah weekend...
tidoo pun lambat....

sekarang dah pukul 4.30 pg...
kami belom tidoo lagi...
anak dah lama tidoo...
sorang blog walking kat dalam bilik...
sorang wat assignment dpn tv sambil layan bola...
esok pagi anak menangis mintak susu...
dua2 buat2 x sedar....huhu....

aku sibuk blog walking...
nak cari info pasal perabot...
plan mcm nak beli sofa & meja makan kat cavenzi...
tu yang sibuk teropong rumah org yg pakai perabot cavenzi sampai pagi...huhu...



Berkenan betul aku ngan meja makan kat atas...
simple jer...hajatnyer nak beli yg tu lah lau en husband bagi...
tp gayanya macam x berapa nk bg coz rumah ni dah ada meja mkn yg tuan umah provide...huhu
tgk la nanti..beli ke x...
aku cuci2 mata tgk perabot umah org jer dulu...

kat umah ni perabot yg ada semua tuan umah punya...
kami just beli set bilik tdoo, cabinet si kecil ngan rak2 buku simple jer...
lau nk beli perabot baru mana nak letak perabot tuan umah???
hurmmm...agaknya lau jadi nak beli yg baru....
kena mintak izin tuan umah keluarkan perabot dia kot...
bukan apa nak kena beli yg baru...
meja makan dia dah macam 'ngok nget' dah...
bahaya pada si kesil...
sofanya pulak mmg dh agak lama...
org x pakai dh style tu sekarang...huhu

Aku mmg teruja nak beli yg baru...
Tgk lah macamana...


p/s : En husband dah x guna celcome broadband...tukar kpd U mobile...2 yang boleh internet dua2...lau x jenuh berebut jgk time nk guna internet...hehe

No comments:

Post a Comment