Click...Click

Click Here

Sunday, December 4, 2011

Pureen Warehouse Sale

Awal gerak dari rumah tadi...makan pun x sempat...
konon nak jd customer first & nak dapatkan parking dekat...
hmmm...tersesat jalan...
lambat sikit la sampai...

10.15pg sampai...
jalan dah jem...parking dah penuh...
berduyung dah manusia ke Puren Warehouse Sale...
ada yang dah siap shoping nak balik pun ada...
kami terkial cari parking...
pusing sampai 3 kali...
sudahnya masuklah parking berbayar kat arae situ

sesampainya kami


Ramainya orang

Berhimpit-himpit waktu nak pilih baju baby

Antara yang  dijual

Yang ni aku grab 2 :)

Baju2 yang aku cekau...sebelum disortkan semula

kakak ni pun tengah sortkan balik :)


panjang giler beratur nak membayoo :(

Tunggu turn nak bayoo


Yang ini hasilnya...benda yang aku beli...


kasut ni RM 8.00 jer...jangan x percaya yer :)


Alamak terbalik pulak...baju2 yang aku beli untuk anakanda
terselit satu baju gegirl...nak hadiah kat orang tu :)
Memang berbaloi shopping time ada warehouse sale macam ni...leh jimat banyak...
tahun lepas pun kami ada pergi untuk beli barang2 anakanda yang bakal lahir

Yang x tahannya :
orang ramai sgt...susah nak memilih!!!
parking!!!
sakit bahu bawak barang banyak :)







No comments:

Post a Comment