Click...Click

Click Here

Saturday, December 10, 2011

OMBAK RINDU...ombak rindu...ombak rindu...




Semalam...tercapai jugak hajat aku utk menonton OMBAK RINDU...
dari sehari ke sehari...
akhirnya semalamlah harinya....

Bukan aper...
weekend memang kami dah lama x menonton wayang...
mana nak letak si manja kami lau pergi menonton...
nak bawak sekali memang x terbawaklah...
risau kot dia x sporting dalam panggung...
kan x pasal2 kami yang kena halau...hehe...

Weekdays pulak...En husband sibuk ngan kelas...
al maklumlah...kelas dia kan malam jer...
so, memang xder masa...
siangnya pulak, aku kerja....

Pandai2 lah kami curi masa nak tengok OMBAK RINDU punya pasal...hehe
nak x nak...aku kenalah isi borang kuar...
balik kerja awal semalam...hehe...

Hari rabu...kami dah pergi walk in beli tiket pas kerja...
hajatnya nak tgk time 2...
dah kebetulan husband kelasnyer cancel...
tp FULL...
x dpt nk tgk hari tu....
So, beli tiket jerlah dulu utk semalam punyer...



begitu romatik sekali mereka berdua ni....hurmmm.....

Leh tahan ceritanya...
dapat mengalirkan air mataku ini...
feeling habis...hehe

Tp sedikit spoil la...
tgh2 syok layan movie ni...
leh pulak stop showing...
hampir setengah jam gak la menunggu...
memang spoil la waktu tu...
mengalahkan tgk CD cetak rompak plk leh sangkut2...
padahal kat panggung tu...huhu

Habis jer movie...
window shopping laju2 kat jusco...
makan McD cepat2...
rushing balik umah ambik anak...
segan tinggal lama2 kat baby sitter...
waktu ambik dia dah pukul 8.00...
dalam sejarah ni ambik lambat...
OMBAK RINDU punya hal la...hehe



p/s : status & komen kawan2 dekat facebook yang membuatkan aku begitu teruja nak tengok Ombak rindu...paling best, husband aku pun leh layan sama sampai habis :)


No comments:

Post a Comment