Click...Click

Click Here

Friday, December 16, 2011

Jumaat yang panjang

Hari jumaat...
penghulu segala hari...
datang ofis pagi tadi dengan agak tak bersemangat...
maklumlah semalamkan dah cuti EL...
mood malas bersambung ke hari ini...
nasib on time jer sampai pagi tadi...
lau x dah tentu2nyer buruk rekod kedatangan aku untuk bulan ni....

Lepas sarapan tadi...
bz siapkan SKT diri sendiri ngan SKT staff...
maklumlah dah hujung2 tahun ni...
kenalah siapkan sasaran kerja tahunan untuk tahun ni...
alhamdulillah, dah siap...
tunggu nak submit jer next week....

Rehat tadi balik rumah...
2 pun lambat dah sampai rumah...
sebab kesesakan jalan dalam UiTM & mcD seksyen 2...
fuhhhh...bercinta aku tunggu dalam kete....
niat nak sampai umah cepat...
order mcD drive thu pun lambat...huhu

Petang ni sorang2 kat workstation...
dah la mengantuk tahap xleh blah ni...huhu
staff dua2 xder...
sorang pergi interview kenaikan pangkat...
sorang cuti wife bersalin...
tinggal la aku sorang2 ni haaa...
sementara nak tunggu pukul 5...
x sabarnya aku...
lagi 8 minit...
so, aku kena stop menulis sekarang...
nak ready2 nak balik...hehe


.......bye......


No comments:

Post a Comment