Click...Click

Click Here

Sunday, December 4, 2011

Family Day PTAR @ Pantai Morib

Sabtu...4 Disember 2011..Family day office aku kat Pantai Morib, Banting

Meriah...memang meriah dengan pelbagai aktiviti...
Hadiah juga tidak kurang hebatnya...
Pendek kata saper yang x pergi memang rugi...

kami on the way...tolak dari rumah pukul 7.40pg...sampai sana 8.40pg...jauh perjalanan 52km dari rumah kami
Tengok muka budak yang belum mandi...Gaya nak bersukan dah ada tu :)


Antara aktivitinya :

Taklimat sukan
Go Baby Go
Baby comel
Lagi baby comel
Again

Baling Kelapa
Acara kemuncak : Tarik tali lelaki
Nyeyaknya dia tidur...untuk beri laluan kepada mamma and abah bermain :)
Juru Acara Sukan :)
Bawa bola dalam sudu

Standby
Antara hadiah yang kami dapat...2 hamper, tuala, tupperware, periuk steam,buku2,  frame gambar & kain pasang...
Memang berbaloi-baloi :)





Habis Acara Family Day Ofiss...Kami pulak berfamily day di Pantai Morib :)

Air yang semakin surut diwaktu petang

Tenang

2 hero ku :)


Redha dalam kepanasan :)

Aik!!! dah nak balik dah




........Selesai........


No comments:

Post a Comment