Click...Click

Click Here

Wednesday, November 23, 2011

Kemalangan


Lokasi : Wad 2EF....Hospital Sultanah Nur Zahirah


Inilah sebab sebenar kami balik kampung weekend hari tu...Balik kerana kes kecemasan...Gambar ni diambil pada hari ke 5 selepas kemalangan...Bengkak2 pada muka sudah surut...Luka2pun dah semakin kering...Berbanding dengan hari sebelum ini dengan luka yg masih basah & muka yang bengkak...Nipun totally rupa dah lain dari sebenar...Perlu buat banyak operation kat hahagian muka untuk betulkan kedua2 rahang yang longgar, hidung yg patah, tulang2 dahi yang retak, mata yang cedera & gigi yg banyak longgar & patah...Tangan yang patahpun mungkin mengambil masa yang lama untuk sembuh balik...

Ni adik aku yang ke 4...Kemalangan motosikal dan kereta kat kampung...Dia membonceng di belakang...Alhamdulillah, umur masih panjang walaupun kecederaan bahagian muka agak teruk...Rakannya meninggal ditempat kejadian...

Tak tergambar perasaan bila dapat berita kemalangan ini...tambah2 lagi bila diberitahu kawannya meninggal...hanya tuhan yg tahu perasaan ketika itu...

Alhamdulillah, dah makin stabil....hari ni dia buat operation bahagian muka...mintak2 selamat semuanya...Dah masuk bilik operation pukul 10pg tadi....sampai sekarang x keluar lagi...Ya ALLAH Ya tuhanku...Selamatkanlah adikku ini...

No comments:

Post a Comment