Click...Click

Click Here

Wednesday, November 23, 2011

Kemalangan (Update 1)

Seminggu selepas kemalangan
2 jam setengah selapas keluar dari bilik pembedahan...




Hari ini katanya buat pembedahan pada bahagian mulut terutama gigi..
rapatkan balik gigi2 & kedua2 rahang yang dah longgar...
lepas ni maybe ada lagi pembedahan susulan...
lamanya dalam bilik pembedahan tadi...
dari jam 10pg hingga 8mlm...

Bahagian leher terpaksa ditebuk untuk menyalurkan makanan...
bahagian muka memang xleh diusik buat masa sekarang...
ambik masa untuk rapatkan rahang dan xnak usik bahagian mulut yang dah dibuat pembedahan...
Hidung, dahi & mata aku belum pasti samaada dibuat sekali atau belum...

Gambar ni dihantar by MMS oleh Syahirah adik aku...nasib baiklah dia tengah cuti sekolah...
boleh gilir2 tukar turn tunggu pokyi kat hospital...
susahkan kalau xder ibu kandung yang sanggup berkorban segala-galanya untuk anak-anak...
xper la, kita adik beradik sama2lah tolong pokyi ni...nak harapkan saper lagi...
tokki & chek pun dah tua...
dah terlalu banyakpun berjasa pada kiter sejak arwah mak xder...

Harap2 adik aku ni cepat la sembuh...kalau x boleh macam sedia kalapun...
 cukuplah boleh berdikari untuk diri sendiri...risau...
kami yang besar2 ni semua duduk jauh2...
nak harapkan adik2 yang kecik banyak mana la sangat leh tolong...

bak kata pepatah...air dicincang takkan putus

No comments:

Post a Comment