Click...Click

Click Here

Thursday, October 27, 2011

Pre Birthday & Small Gathering

Assalamualaikum....

Semalam cuti Hari Depavali...Seperti mana yang telah dirancangkan...Dapat berkumpul bersama My BFF...Nur's & Ena serta family diaorang...
Dah lama x kumpul with my BFF macam semalam....
Semua pakat berkumpul kat rumah i sebelum meneruskan agenda seterusnya di malam hari

Sempat wat Pra Birthday untuk anakanda Amir Zafran & Ziyyad walaupun tarikh sebenarnya dah lepas...
Thanks a lot to aunty Nur's & Uncle Shahdan coz sponser kek yang sangat sedap itu..hehe
Memang sedap kek tu....

Tuan umah x ready apa2 pun...just buat air & goreng kentang jer..huhu
Aunty nur's bawak goreng ubi...punnnnn sedap jugak....

Xper memang malamnyer kita nak belasah makan sampai lebam punyer...kosongkan perut dulu....hehe



Amir Zafran & CaCa tengah testing nak potong kek...guna tangan sudah....


Semua dengan anak masing2...


Oppsss...Amir Zafran yang x sabar nak dapatkan kek yg sedap itu


Arggghhh..Ziyyad dah menangis...gara2 takut tgk api kat lilin birthday dia....haha kelakar


Nilah tempatnyer kami makan sampai lebam tu..@Island BBQ Steamboot, Kampung Melayu Subang
RM 19.90 Harga untuk dewasa
RM 9.90 Harga untuk kanak2 6 tahun ke atas



Kami bergambar bersama anak2...Tapi Hazim anak Ena yg sulung xder...
Balik kg jumpa nenek :)

Taraaaaaaaaaaaaa....memang best layan steamboot kat sini...TQSM Nur's bawak kami ke sini 


Me & My BFF....love u all...hope our friendship will never end yeahhhh


KAMI..not in the picture...my hubby & nur's hubby


Anak mama...orang mamam lain...dia mamam lain...huhu


Nur's & Hubby (Auncle Shahdan)


Mai kiter mulakan :)...time ni waktu awal sampai kat Island BBQ Steamboot


Anak yg pandai ini buat perangai jer time mama makan..huhu


Time ni nak balik dah...Dapat belon sorang satu...Amir Zafran punyer on the way


Apa2 pun memang best dapat berkumpul...Terima kasih buat nur's & husband arrangekan semua ni...lain kali kiter buat lagi yer...hehe

No comments:

Post a Comment