Click...Click

Click Here

Wednesday, August 10, 2011

Buah Hati Sakit Lagi

Hari ni mamma cuti...nak spend lebih masa ngan anak tersayang...
dah masuk hari ke enam adeq demam...semalam pun mama balik awal dari ofis...
pukul 2 ptg...dapat call dari baby sitter jer terus mamma balik...
risau mamma bila baby sitter cakap adik demam & muntah2 lagi...
Balik rumah mamma terus ajak abah bawak adik pergi hospital...
check details sket...since kita dah pergi 2 klinik dari weekend hari tu...
kebetulan pulak abah memang dah cuti semalam...
So, terus kiter rushing pergi DEMC...



Sementara tunggu giliran nak jumpa doktor...sempat lagi adeq tayang gigi kapak adeq...
1st time mamma dapat ambik gambar gigi adeq yg besau tu clear macam ni..hehe...
Cute la deq :)


Mata kuyu jer...nampak adeq sangat x larat...banyak tenaga hilang...
asyik muntah & berak jer...berlarutan dari jumaat malam lagi...
dah masuk hari ke lima ni..huhu


Semalampun adeq muntah 2 kali kat DEMC...
kali ke dua mamma bermandikan muntah adeq...
nasib mamma ada bawak baju spare untuk adeq...
lau x mau masham la bau adeq macam bau mamma semlam...huhu...
gambar kat atas tu muntah adeq...banyak kan...
separuhnya dah meresap pada baju mamma...huhu


Ni gambar Adeq pagi tadi..mamma tuamkan satu badan adeq dengan air asam jawa...
tuala kat atas kepala tu pun ada air asam jawa...bagi kepala & badan adeq sejuk sikit...
malam tadi adeq demam panas lagi...
2 adeq tersenggih coz tgh tengok iklan kat TV...
Suker sangat tengok iklan :)


Ni adeq dah sihat sikit...Port ni paling adeq suker lau kat dapur...
adeq suker ketuk2 dapur tu macam ketuk gendang...
pantang pergi dapur mesti kat situ adik tuju 1st...
hmmmm


Moga2 Adeq sihat sepenuhnya...mamma & abah risau...

No comments:

Post a Comment