Click...Click

Click Here

Monday, August 8, 2011

BERBUKA BERSAMA KELUARGA


Malam tadi kami ramai2 berbuka kat rumah cik ani di Ukay Perdana...Terima kasih kepada tuan rumah yang menyediakan masakan yang super duper best :)



Kakak yang menikmati juadah berbuka puasa di celahan meja...
rumah dah makin sempit yer kakak...meriah kan kita berbuka semalam....

Alhamdulillah..kakak dah makin sihat...rambutpun dah tumbuh penuh kepala...
makin comel pun :)



Adeeb Rayyan & Mamma...merangkap nek chu / tok chu / what ever la nak
bahasakan diri pada Amir Zafran...merangkap nenek saudara yang paling bonsu :)



waktu berbuka puasa...masing2 menikmati juadah...self service...
xder hidang2 coz ada 3 baby + 5 kanak2 di situ


Tahun lepas sama2 mengandung...tahun ni sama2 pegang baby...
susunan pun mengikut turutan umur baby (Amir, Adeeb & Aqiff)



Bubur lambuk kampung baru....aku rasa sikit jer...
sedap lagi bubur lambuk kampung aku...yang pastinya penuh dengan pucuk2 kayu






Hamparan juadahnya di atas meja...khas untuk 5 keluarga makan...memang sangat menyelerakan

No comments:

Post a Comment