Click...Click

Click Here

Tuesday, June 14, 2011

Violet Impian

Biarkan gambar berbicara


ISNIN, 13 Jun 2011, Jam 12.30pm....berada di sini :

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^









7 comments:

  1. awak beli rumah ni berapa k? n lot no berapa?saya pun 1 of the buyer,number38

    ReplyDelete
  2. waa untung lah awak beli awal,nak tanya da ade persatuan ataupun facebook page ke untuk buyer2 rumah kat sini?awak buat la facebook page ker untuk buyer,atleast kalau ade pape senang nak bersatu padu,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry tanya...awk beli bpe k?coz saya check kt mudah harganya dah mencecah 280k...

      facebook page saya rasa belum ada...idea yg bagus :)

      Delete
  3. saya hari tu 270k (loan 245k),saya rase macam saya last buyer kot,haha sapesapri@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi ke bro umah ni?bro masuk waiting list ke apa masa dpt umah ni?

      Delete
    2. x pasti la bro, sayaa rase dah xda kot..rumah dah hampir siap ,dalam bulan ogos 2013 dapat kunci developer kata

      Delete