Click...Click

Click Here

Wednesday, April 20, 2011

Majlis Kahwin Harianti & Small Gathering

Hari minggu lepas...Sabtu kami tidak ke mana-mana...menghabiskan masa di rumah sambil menyiapkan kerja rumah...Ahad (17 April) kami menghadiri majlis kahwin classmate degree dulu di Banting, Selangor...

2 dalam 1 sebenarnya...Dapat memeriahkan majlis kahwin kawan kami & juga dapat berjumpa kawan2 lama yang sejak habis belajar dulu x pernah jumpa...Dapat mengeratkan silaturrahim gitu...hehe

Dan yang paling penting Amir Zafran dapat berjumpa dengan keluarga my BFF waktu belajar dulu...Untuk pertama kalinya berjumpa Aunty Ina, Uncle Azman, Hazim & Ziyyad...Amir Zafran dah pernah bertemu dengan Aunty Nur, Uncle Shahdan & Shasha dulu kat rumah Shah Alam.

Kami sempat meluangkan masa di Pantai Morib petang itu sambil minum2 & mengimbau kenangan waktu belajar dulu...Bestnya dapat berkumpul dengan BFF...Hampir setahun tak jumpa...

Dulu lain...sekarang lain...totally difference...hehe..yelah dulukan time belajar...semuanya masih single mingle...sekarang semua dah berkeluarga & beranak pinak...Walaupun keaadaan dah lain tapi tetap meriah...Rindunya zaman2 belajar dulu...kejap jer masa berlalu...rupanya dah 6 tahunpun kami semua habis belajar...




***Selamat Pengantin Baru kepada Harianti Hussain & Suami...Semoga Berbahagia sehingga keakhir hayat bersama suami tercinta***
Amir Zafran & Shasha bergambar dengan pengantin...Cepat2 la yer pengantin...Bagi Amir Zafran & Shasha kawan baru :)



Ibu-ibu dan anak masing-masing...Antara yang sempat bergambar bersama pengantin...yang lain-lain dah balik lebih awal...Ini rombongan keretapi yang terkebelakang...hehe



Amir Zafran, Shasha & Ziyyad...
***Amir Zafran yang bad mood...Ngantuk nak tidoo***
***Shasha yang focus :)***
***Ziyyad malu2 kucong gitu...hehe***



Amir Zafran & Aunty Ina...1st time jumpa dengan Aunty Ina...sempat bergambar bersama-sama :)



Awek Skuter puyuh & anak-anak :)...cerita yang berbeza...masa berlalu begitu pantas...huhu



Amir Zafran yang dah kepanasan & mengantuk...Ambik mood nak menangis tu :)...soo cute



Bersama Ayah di Pantai Morib...mana mama???mama sibuk snapkan Anir Zafran :)




Bergambar kenangan bersama Aunty Nur di Pantai Morib :)



Bestla kawan-kawan dapat jumpa :)...Rindu masa belajar dulu-dulu...

No comments:

Post a Comment