Click...Click

Click Here

Sunday, February 20, 2011

Weekend On Duty

Salam

Suram jer pagi2 ahad ni...aku pagi2 lagi dah sampai ofis...hari ni x payah nak bersesak-sesak dalam kesesakan jalan raya...x payah nak himpit2 kereta lain kat roundboard...tak payah nak beratur panjang untuk u-turn...jalan clear je...tolak dari rumah 7.50 pun sempat lagi sampai ofis sebelum pkl lapan (yer ker???)

Jam 8.30 tadi kuar sarapan dengan husband dulu...Pekena roti canai kat Restoran Gembira Seksyen 3 Shah Alam...Terpacak kat meja Ref desk ni balik jam 9.10 pagi...

Hari ini x ramai sangat user...sampai jam 11.47 pg sekarang ni hanya 4 orang user jer datang jumpa...ada a few question dorg tanya...Best sesekali bertugas kat reference desk ni sebenarnya...Rasa sanggat berpuas hati bila dapat selesaikan masalah student or lecturer yang datang bertanya :)...

Agaknya berapa ramai lagi user nak datang bertanya ni???...i'm here until 5 pm :)

No comments:

Post a Comment