Click...Click

Click Here

Sunday, February 20, 2011

Sedikit cerita di hari minggu

Salam...

Minggu ni hanya sehari berhari minggu...esok kena duty kat reference desk...biasa la...rotate on weekend duty...dalam 3 bulan sekali mesti terkena on duty sehari dihari minggu...

Sebelum tidur...perancangan utk hari ini semuanya sudah di plan...harus bangun awal untuk siapkan tugasan2 hakiki di hari minggu...basuh kain baju (3x)...sidai menyidai sampai kering...kemas rumah...masak memasak (ada tamu hari ini)...lipat kain baju...tinggallkan keje2 utk iron mengiron je esok (stok utuk keje seminggu x 2 org)...satu lagi tugasan wajib semestinya komitmen pada anak kesayangan...haha...

Tetamu yang dimaksudkan adalah family my aunty (MDeq + PDeq + BaBy AdeeB + Adik Ipar MDeq)..Makan2...bermesra-mesraan...lebih-lebih lagi dengan Adeeb & Zafran...

6.30 petang kami ke Seksyen 23 S alam...sesi untuk membasuh kereta...2 biji sekali basuh...makanya aku & husband drive sendiri2 dlm kereta masing2...selesai membasuh kereta kami ke pasar malam seksyen 19 s alam...salah 1 pasar malam terbesar di shah alam ni...beli stok barang basah rumah...stok seminggu punya....sompat ker???haha...

Membeli secepat mungkin...yer la terkejar2 dengan waktu maghrib time tu...sampai rumah pun dah dihujung2 waktu maghrib...

Menu makan malam untuk mlm ni hanyalah yg dibeli kat pasar mlm jer : Nasi Kerabu + Nasi Lemak + Bihun Sup + Air Soya + Buah Limau

itulah sahaja cerita untuk hari ini..time untuk tidur sudah...esok harus bangun awal...kena kerja...huhu



Gambar di bawah semasa pergi melawat Adeeb dlm pantang...1st time Amir Zafran & Adeeb ditemukan :)










Gambar dibawah adalah yang diambil tadi...terbalik pulak...kalau dulu Amir Zafran yang x sporting bergambar...Kali ni Adeeb plk...mood Adeeb nak tido time ni :)








No comments:

Post a Comment