Click...Click

Click Here

Friday, February 18, 2011

HOT FM JAM TOUR

sajer nak update citer ni :)...i like...hehe

Semalam...balik dr keje...layan radio hot fm...siaran radio kesukaan aku...
Tetiba DJ Kieran announce dorang berada kat Restoran Hakim Shah Alam untuk siaran luar hot fm jam tour...alamak macamana ni...dah janji ngan husband nak beli barang-barang rumah kat Maidin seksyen 18...

Hmmmm..xper la...teruskan niat asal dulu...balik rumah ambik husband dulu...then shopping barang-barang rumah...dalam pukul 6.30 siap dah kuar dari Maidin....Hurmmmm...ada masa lagi ni kalau nak lepak Hakim jap....

So, Restoran hakimlah destinasi seterusnya...bukannya apa...sekadar untuk melihat macamana DJ2 hot fm bekerja untuk siaran luar...wah...berbaloi2...dapat bergambar dengan DJ kesukaan aku...KIRANTO...hehe....DJ2 ni sangat sporting....Dj lain yg turut ada Dj Suraya & Dj Ikhwan....so, sempatlah bergambar gedik2 dengan dorang...layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...













No comments:

Post a Comment