Click...Click

Click Here

Sunday, January 30, 2011

Amir Zafran yang GooD-GooD

Semalam...macam biasa diawal bulan...keluar bersiaran membeli barangan dapur yang sudah kehabisan...

Sebelum tu singgah makan tengahari di kedai Soto Selangor Seksyen 8 dulu...Tempat ni memang famous kalau nak makan tengah hari di Shah Alam ni...Lauk2nya memang puas hati & ada macam2 pilihan...Sentiasa penuh kalau restoran ni...Nak dapatkan parking pun kena pusing2 dua tiga kali...kalau murah rezeki dapatlah parking cepat & dekat dgn kedai makan.



Amir Zafran yang sentiasa excited di dalam kereta...dia suka tengok segala benda yang ada movement...



Terpesona melihat ayah driving...bila agaknya leh gantikan tempat ayah...



Diusia 3 bulan sudah pandai menghisap tangan...bukan jari lagi dah




Amir Zafran yang tertidur di atas pangkuan ayah




Tertido lagi di pangkuan mama dalam kereta :-)...


Bonda : Sentiasa doakan yang terbaik untuk Amir Zafran
Sewaktu menulis ini 2 hero mama sudah tidur

No comments:

Post a Comment