Click...Click

Click Here

Thursday, January 6, 2011

Amir Zafran VS Bear & Doraemon

Waktu rehat tengahari kat ofis...selalunya time macam ni balik rumah...susukan & lepaskan rindu pada Amir Zafran...tp hari ni fikir 100 kali nak balik tengahari...Hari ini parking sangat jauh disebabkan parking penuh & jalan sangat jem pagi tadi...dengan hujan lebatnya lagi...Dengan cerita sampai ofis lewat lagi tadi...sebab itulah tengahari ni fikir 100 kali nak balik umah...

So, tengahari ni layan gambar Amir Zafran jer lah kat ofis...jom kita layan gambar Amir Zafran yang takut bergambar dengan Mr Bear & Doraemon...Gambar ni diambil masa pantang kat kampung hari tu...Niatnya nak ambik gambar dia posing2 dengan bear...Tapi dia tak sporting...Dia takut pulak...Kesudahannya dia menangis selak...haha...

jom layan....




Amir Zafran tak nampak lagi Mr Bear tu...Aik...terbalik pulak gambar ni




Steady lagi time ni :-)




Bila dah nampak...Dia start menangis selak...haha




Kembali dengan muka confius...nak mula menangis balik :-)

No comments:

Post a Comment