Click...Click

Click Here

Thursday, October 7, 2010

Sleeping Face

Isteri2 lain pun sure macam aku jugak kan (^__^)
Mcm over kan benda ni pun nak tulis :-)

Tp ini mmg betul...x tipu sikit pun...bukan nak mengada-ngada...
Sejuk jer hati tengok muka suami time tido...Tenang jer...Kalau ada benda x puas hati ngan suami pun leh cool balik & time merajuk pun leh terpujuk...hahaha
Bila tatap lama2 rasa kasih sayang tu meresap ke seluruh jiwa & urat saraf...Rasa penuh dalam jiwa...Bila tenung lama-lama lagi macam-macam rasa pulak datang...
kasih...sayang...cinta...rindu...simpati... :-)
kadang-kadang sampai boleh menitiskan air mata...
Sumpah...x tipu...

No comments:

Post a Comment