Click...Click

Click Here

Tuesday, October 12, 2010

Cite makan2 lagi untuk hari ini :-)

Heeheee..bukan ape...menikmati sepenuhnya kesempatan yang ada sebelum kena berpantang mkn...pagi td kat ofis x sempat nak makan best pun...nasi lemak biasa jer...Tghri x makan coz bertugas dimeja rujukan...masuk pkl 3 ptg lapo bukan main lagi...Nasib baik Cik Ieta bawak Donnat Big Apple kat ofis...gigh dia bawak donnat yang cute & lazat ke ofis walaupun bercuti...hehe...TQ cik ieta...habis 3 biji bonda makan...pilihan corak yg cute2 shj...

Balik keje pergi Plaza Alam Sentra (PAS) dengan suami...niat sebenar nak shoping baju untuk event esok...semata-mata nak ikut tema berpakaian warna purple or kuning untuk Hari Mesra PTAR...Sudahnya x baju yang berkenan mengikut kesesuaian warna tersebut...X jadi beli baju la...Pakai jer baju apa yang ada esok...maklumla...koleksi baju mengandung hanya ada limited coler jer dalam koleksi...Singgah makan kat Restoran Ani Sup Utara kat PAS...layan jer...best...



Menu : air bandung + tembikai, nasi + sup cendawan + sup campur :-)



Sempat lagi suamiku bergambar sebelum santap :-




Donnat Big Apple yang Cik Ieta belanja...cute miut macam tuan dia jugak :-)

No comments:

Post a Comment