Click...Click

Click Here

Tuesday, October 5, 2010

3D Scan

Sedikit rasa terkilan atas kecuaian sendiri...Memang niat sangat2 nak buat 3D scan untuk my 1st baby...Untuk rekod sendiri & tatapan masa hadapan anak nanti...tp x buat follow up dengan doktor tanya macamana...terkilan sangat...tau2 dah terlapas masa yang sesuai & sepatutnya buat 3D scan...

Time call doktor tanya kandungan dah masuk minggu ke 35...Doktor cakap x boleh wat 3D scan lagi coz rupa baby memang dah x nampak...lagipun klinik tu hanya buat 3D Scan untuk usia kandungan minggu yang ke 26-30 shj....kan dah melepas...huhukssss...

Hari ini baby dah 36 minggu 4 hari dalam kandungan...Another 25 days to go :-)...
Macam ginila gayanya kedudukan baby dalam kandungan sekarang...Sangat aktif...macam dah x sabar nak tengok dunia :-)


No comments:

Post a Comment