Click...Click

Click Here

Sunday, September 26, 2010

Cerita Weekend Lagik!!!!

25 Sept 2010




Pas zohor...bertolak pegi open house kat Kelana Jaya...Umah kawan2 bujang suami...Pas2 jalan2 kat IKEA Damansara...rasa macam nak beli macam2...semua berkenan :-)...tp maybe next time kalau ada rezeki...hari ni beli yang btl2 perlu jer dulu...Coz nanti nak shopping barang2 baby lagi...nak spend duit bersalin lagi...nak save untuk balik kg sket kot2 nanti balik kg sebelum sempat dapat gaji next month...huhu...maklumla dah dekat2 due ni...just beli hadiah2 utk kawan2 kawen...rak pinggan...pelapik periuk...& meja kecik IKEA :-)...very nice...

Pas2 pegi beraya umah saaa...alang2 umah dia dekat area IKEA tu dah...malam pkl 10 baru balik dr umah dia...nasib ada teknologi GPS...kalau x mau sesat kami :-)



26 Sept 2010 :-)


Gerai Nasi Ayam Pak Mal Seksyen 11, Shah Alam



ABC Seksyen 2 Shah Alam yg 1st class



Mee Sup dr Gerai Pak Mal yg terangkat habisss...



En Suami yang sedang menikmati ABC...



MDeq & PDeq yang jugak menikmati ABC World :-)


Ini adalah hari untuk ibu2 mengandung menjejaki port makanan best kat Shah Alam...Ura2 dari rancangan TV3 Jalan2 Cari Makan...MDeq (My aunty) teringin sangat nk makan Nasi AyaM Pak Mall Seksyen 11 Syah Alam yang disiarkan dalam rancangan berkenaan...

Tiba hari yang dijanjikan...Mdeq & PDeq (heeee) datang umah...Lepak2 kat umah jap...Tido2 dulu...pas2 meneruskan pencarian nasi ayam ke destinasi berkenaan (Gerai Pak Mall Seksyen 11)...Tiba pun dah agak lewat...5.30ptg...tp alhamdulillah nasi ayam yang dicari ada lagi & orang pun masih ramai...Aku x berminat dengan nasi ayam...just dorg ber3 jer menikmatinya...Bagi aku mee sup Pak Mall pun hebat jugak :-)...just mkn mee sup and jus epal jer...makan2...lepak2 bg makanan turun dulu...pasni ada destinasi ke 2 plk...

Destinasi ke 2...Perghhhhh...ABC Seksyen 2 Shah Alam...Yang ni mmg terkenal kat Shah Alam ni...MDeq teringin nak makan ABC ni coz nampak gambar ABC ni kat internet...Dan2 tanya aku kat mane tempat tu kat Shah Alam (dah lama tanya)...Hmmm...Hari ni baru dia dapat merasa...kena bawak rasa jugak sebelum baby dia keluar...kalau x nanti kempunan...memang best giler...puas hati...ABC paling best di Malaysia cari la kat Food Court Seksyen 2 Shah Alam :-)

Then last even pas sembahyang maghrib kat surau seksyen 2 adalah ke Jusco Bukit Raja...Aktiviti Window Shopping bersama suami...balik dengan kepenatan...Dan esok kami harus bekerja...huhuhu

No comments:

Post a Comment